CímlapsztorikMisztikum

Majdnem kitört a harmadik világháború a Holdon: EZ a teljes igazság, amiért a NASA nem ment vissza

“Ha az emberek tudnák,mi történt odafent, nem tudnának többé nyugodtan aludni.”

Ezt próbálta évtizedeken át elhallgatni a NASA: most minden borulhat?

Szerintetek véletlen lenne, hogy mind a mai napig az USA az egyetlen ország, mely sikeres landolást hajtott végre a Holdon?

Hirdetés

Aligha…

Ahogyan az sem véletlen, hogy a NASA információ monopóliummal rendelkezik valamennyi idegen égitest kapcsán, így a Holddal kapcsolatban is.

És az is szintén sokatmondó, hogy fél évszázada nem tértek vissza a Holdra, legalábbis hivatalosan. Az indok az, hogy tudományos szempontból nem érdekes már a Hold, holott rengeteg hélium 3 van rajta többek között, ami a jövő energiaforrása lehetne…

A z igazság az, hogy valami olyat találtak a Holdon, ami az egész világot megváltoztatta volna.

Az emberiséget nem is érezték elég érettnek és felkészültnek ahhoz, hogy ezt bejelentsék, ezért évtizedek óta hazudoznak azzal kapcsolatban, hogy a Hold üres és kietlen.

A teljes igazság a Holdról annyira sokkoló, hogyha az emberek tudnák, mi van ott, nem tudnának nyugodtan aludni.

Bob Dean, az amerikai hadsereg nyugállományú őrmestere 28 évig szolgált, és számos érdekes előadást tartott, és rengeteg információt nyújtott nemcsak a holdraszállásokról, az Apollo küldetésekről, hanem megerősítette azt is, amit számos bennfentes informátor mondott a múltban.

Ő maga is ismerte azokat a kiszivárgott képeket, felvételeket, melyek a NASA archívumából származnak, és nem ember alkotta eszközök láthatók rajtuk.

Az előadás során Dean elmesélte, hogy 1961. február 2-án reggel majdnem kitört a harmadik világháború, és egy azonosítatlan repülő tárgyakból álló flotta volt a hibás:

Hirdetés

“Úgy tűnik, hogy 1961. február 2-án reggel majdnem elkezdődött a harmadik világháború. Nagyszámú, kör alakú fém jármű bukkant fel alakzatban repülve, nagyon nyilvánvalóan intelligens irányítás alatt,” – mondta Dean.

“Nagy sebességgel és nagyon nagy magasságban formációban repültek ki a Varsói Szerződés szovjet szektorából az Egyesült Államok felé. Északra fordultak a La Manche-csatorna, Anglia déli partja felett, majd eltűntek a Norvég-tenger felett a radarokról.”

“A szovjetek vörös riasztást adtak ki. A NATO erők szintén kiadták a vörös riasztást. Mindenkinek ott volt az ujja úgymond a ravaszon, a hüvelykujja pedig a vörös gombok fölött. A harmadik világháború pedig csak pillanatokra volt,”

– magyarázta Dean.

“20 percen belül mindez véget ért. A tárgyak elrepültek, északnak fordultak és eltűntek a radarról.”

-írja az ÚjVilágtudat.

Ezután történt meg az események kivizsgálása.

Gyakorlatilag a küszöbén voltunk annak, hogy megtörténjen a harmadik nagy világégés…

Megdöbbentő dolgok váltak nyilvánvalóvá az USA kormányzata, a Pentagon számára.

A Föld egy megfigyelés alatt álló bolygó, az emberiség pedig egy intergalaktikus “zár” alatt van.

A Pentagonnak már 1964-ben tudomása volt arról, hogy 4 különböző faj jött ide a Naprendszerbe, a Holdra és a Földre megfigyelni minket, elemezni, tanulmányozni és adatokat gyűjteni.

Eleinte katonai fenyegetéstől tartottak a Pentagonban, de hamar rájöttek, hogy ez inkább amolyan beavatkozás nélküli megfigyelés.

Ha el akartak volna pusztítani minket, a Föld és az emberiség már rég nem létezne

– állítják a Pentagon és NASA közeli források.

A Hold eleve lakott volt, és az Apollo-missziók során olyan doldokkal találkoztak az űrhajósok, amivel kapcsolatban örök titoktartást írattak alá velük a NASA-nál.

Az Apollo-modulokat és az űrhajósokat folyamatosan megfigyelték ezen missziók alatt.

Neil Armstrong is készített olyan fotókat, melyeken jól látható, hogy különféle tárgyak lebegtek a leszálló egység körül.

Bármilyen rossz lépés az űrhajósok részéről még ekkor is kirobbanthatott volna egy bolygóközi háborút.

A Holdon hatalmas szivar alakú űrhajókat is fotóztak, még a Hold körüli pályán keringve.

Sőt, egy több száz méteres anyahajót is, mely szintén nem ember alkotta szerkezet, noha egy ideig arra gyanakodtak, hogy talán az oroszok, de nem ők voltak…

Ezt soha nem hozták nyilvánossága: túl sokkoló lett volna az emberiség számár a felismerés, hogy nem mi vagyunk a teremtés koronája, és hogy a Föld nem is annyira egyedülálló a kozmoszban.

A végső felfedés még hátravan, de a NASA és a Pentagon már egy ideje folyamatosan csepegteti az információkat.

Vagyis már zajlik az emberiség felkészítése…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.