CímlapsztorikÉrdekes világ

Rubint Réka kitálalt az ordibálásról és meztelenkedésről a szálloda folyosóján – RTL riport

Tovább gyűrűzik a Rubint Réka botrány. Meg lehet nézni a kamerafelvételeket, mondja.

Gyerekek, ennek a nőnek semmi valóságérzete nincs? Vagy igaza lenne? Ki mit gondol?

A tegnapi napon vált nyilvánossá, miszerint nem táboroztathat többé egy balatonfüredi szállodában Rubint Réka, mert az alakreformosok túl hangosan buliztak.

Hirdetés

A farsangi bulit követően a hotel közösségi oldalát elárasztották a panaszkodó kommentelők, akik azt állították, az alakreform tábor résztvevői „undorítóan viselkedtek, üvöltöztek és meztelenkedtek” a szálloda éttermében. Rubint Réka ma a Fókuszban arról beszélt:

Hogy meglepték a szerinte alaptalan vádak, és a hotel eljárását is furcsállja, hiszen az általa hozott kétszáz fizető vendégről mintha elfeledkeztek volna, miközben a táboron kívüli vendégek érdekeit védték.

Itt senki nem meztelenkedett, senki nem rohangált ordibálva a folyosón. Mert meg lehet nézni a kamerafelvételeket a szállodában.

Semmi ilyen nem történt.

Szerintem a biztosítékot az verte ki annál a három embernél, aki a hétszázból kommentelt és valóban ott volt, hogy ott volt kettőszáz energiától pezsgő, lüktető, egymást szerető, imádó ember, akik annyira jól érezték magukat, hogy ez elképzelhetetlen ezen emberek számára

– mondta az edző, hozzátéve, hogy:

Szerinte egyesek abban a hitben élnek, hogy csak mattrészegen lehet jót bulizni, de az ő csapata nem ilyen, hiszen a reggeli edzéseken is ugyanúgy mulatnak, mint este.

Rubint Réka szerint ilyesmiből korábban sosem volt probléma, szerinte a hotel hibája, hogy előzetesen nem tájékoztatták a rendezvényről az utánuk foglaló vendégeket.

Már bánja, hogy nem bérelték ki az egész hotelt, mert jelentkeztek annyian, hogy a teljes szállodát megtölthették volna, de a tornára alkalmas teremben nem fértek volna el ennyien, így 200 főnél meg kellett húznia a határt.

Hirdetés

Állítja továbbá, hogy a szálloda vezetőségének két tagja, egy házaspár is reggelig bulizott a csapattal.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.