CímlapsztorikÉrdekes világ

Várkonyi Andrea mossa tisztára Mészáros Lőrinc pénzét? Nem akármilyen feladatot kapott tőle!

A egész magyar internet ezen “csámcsog” most…?! Mészáros “jótékonykodási” ügyeit fogja menedzselni?

Megdöbbentő feladat egyenesen Mészáros Lőrinctől

Jótékonysági programot menedzselhet a cég, amelyet Várkonyi Andrea nemrég alapított

– írja a HVG.

Hirdetés

A lap szerint a Várkonyi Andrea által tavaly megalapított cég, a Whitedog Media Kft. feladata lesz menedzselni a Mészáros-csoport jótékonysági programját.

A Mészáros Alapítvány kuratóriumi elnöke egyébként az alapítvány hivatalos honlapja szerint továbbra is Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc korábbi felesége.

A Mészáros Alapítvány High-Tech Suli nevet viselő programjának a keretében öt általános iskolában felszereltek egy-egy digitális tantermet.

A HVG szerint egyelőre elenyésző szerepe van Várkonyi cégének a Mészáros-csoport jótékonysági akcióiban, de a vállalkozás dinamikusan bővül, már 15 munkavállalója van és további munkatársak felvételét hirdette meg.

Valódi jótékonykodás, vagy “pénzmosás”?

A hír hallatán azonban a kommentelők többsége valamennyi oldalon szinte szétszedte őket.

Egyrészt azért, mert sokakban él a köztudatban, hogy Mészáros Lőrinc, mint a nemzet gázszerelője valójában csak egy stróman.

Tulajdonképpen adófizetői pénzek, azaz a mi, a ti pénzetek van nála, és mostmár a kedves Andreánál is, aki feltűnően ügyesen házasodik, és kaparja ki magának Zsidró Tamás és Bochkor Gábor után a “gesztenyét”.

Vagyis Ámor nyila rendkívül precízen célzott, hogy pont a leggazdagabb élő magyart találta el…

Sokan azt mondják, hogy valójában nem lesz itt semmiféle jótékonykodás, hanem csak “pénzmosás”, vagyis a támogatásokból ők maguk fognak “lecsipegetni”, az iskolák szemét meg majd jól kiszúrják hasznavehetetlen, látvány beruházásokkal…

Hirdetés

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.