CímlapsztorikMisztikum

Istenimádó földönkívüliekről tud a Vatikán: már előkészítés alatt van egy új vallás?

Az emberiséget egy új “new age”-szerű vallás alatt akarják újraegyesíteni és felkészíteni a földönkívüliek létezésének bejelentésére?

A Vatikán nagyon is tisztában lehet azzal, amit a világkormányok titkolnak, és elhallgatnak a földönkívüli civilizációkkal kapcsolatban. Mi több, Istenimádó világokról lehet tudomásuk.

A Vatikán már egy ideje afelé terelgeti a nyájat, hogy más világokban is létezhetnek értelmes lények.

Hirdetés

Többször beszéltek erről nyíltan különféle megszólalásaikban, de már maga II. János Pál is említést tett arról, hogy nem zárható ki, hogy más galaxisokban is legyen élet.

Az egyház szerint ugyanis nem lehetetlen, hogy isten más lényeket is a maga képmására teremtett.

Mi több, a kereszténységet menetrend szerűen más bolygókon is elterjesztettek, vagyis a Jézusi keresztre feszítés és feltámadás valamennyi hozzánk hasonló bolygón végbement.

Az egyház állítólag birtokában van az özönvíz előtti civilizációkra utaló bizonyítékokkal. Egy másik világ uralkodott a bolygón, melyet ez a kataklizma törölt el teljesen, vagyis nem mi voltunk az elsők itt a Földön.

Ősi idegenek nyomai lelhetők fel világszerte, ember előtti korok fejlett technológiája által megépített építmények, elég csak a piramisokra gondolni, vagy olyan régészeti leletekre, melyekre nincs egyértelmű magyarázat, mert messze nem illenek bele az adott korba.

Lásd az Afrikában feltárt, több milliárd éves golyókat, melyek a Naprendszer bolygóit ábrázolják, még az egyenlítő is ábrázolva van rajtuk…

Erről a Pentagon és a NASA is tud.

Mi több, Roswell óta nyilvánvaló a kormányzatnak, hogy más idegen lények mind a mai napig állomásoznak a Földön,. és rejtett kolóniákat alkotnak.

Titkos paktum kötettett ember és idegenek között, melynek értelmében nem fedik fel ezt az együttműködést amíg fel kell készítik a vallásokon, főleg az egyházon keresztül a “Felfedésre” az emberiséget.

Hirdetés

Erre szolgáltak a NASA elhallgatott mélyűri missziói a távoli világokba, melyet a földönkívüliek által megosztott technológiákkal értek el.

A Vatikán birtokában van egy olyan obszervatórium, melynek rendeltetéséről alig tudni valamit.

A Vatikán legalább annyit tudhat a távoli világok létéről, mint a Pentagon vagy a NASA

– állítják az összeesküvés elmélet hívők.

Ha valóban igaza van a konteósoknak, akkor a Nagy Felfedés az idegen világok bejelentését hozhatja el.

Ehhez azonban a Vatikán egy New Age mozgalom és vallás előkészítését készíti elő.

Egy nagy kataklizma, egy globális jelenség során fogják újraegyesíteni az emberiséget, hogy aztán egyetlen vallás legyen egyeduralkodó a Földön.

Egyesek szerint ezt a Blue Beam projekt, azaz Kék sugár hadművelet keretében érik el, amikor is hologramokkal és égi jelenséget “vetítésével” keltik egy idegen invázió vagy a Második Eljövetel illúzióját.

Eközben politikai színtéren pedig egy Új Világrendbe tömörítik valamennyi ország kormányát.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.