MisztikumTudomány

Nem létezik a Naprendszer: hamis illúzióban élünk – bizarr teória magyarázza a Föld létezését

Ha ennek a valószínűsége csak egy kicsit is igaz, akkor nem fogsz többé nyugodtan aludni… egy mestersége “örökmozgó” belsejében élünk?

Előre szólunk, hogy ez az elmélet elsőre teljesen abszurdnak fog hatni, ugyanakkor elméleti szinten már csak a felvetése annak hogy lehetséges, nagyon ijesztő következményekkel járna.

Arról már több ízben lehetett hallani, hogy a Naprendszerünk és úgy általában véve a világunk nem valós, vagy legalábbis nem az, aminek hisszük.

Hirdetés

Számtalan elmélet keletkezett a szimulált világ mezsgyéje mentén.

Ezek mind azt “magyarázták”, hogy a világunk tulajdonképpen nem valós, hanem egyfajta illúzió, és egy mesterségesen kreált “rezervátumban” élünk.

Emiatt nem találkoztunk soha rajtunk kívül bármilyen más életformával, vagy egyáltalán jelekkel a kozmoszban. És emiatt tűnnek leküzdhetetlennek a távolságok.

Tudni kell, hogy számos tudós is felvetette a lehetőségét annak, hogy a világunk egy káprázat, és hogy csillagászati értelemben nincs mélysége a távolságoknak, talán csak egy “kivetített kép” van a Naprendszer köré húzva…

Amilyen szürreálisan hangzik, megdöbbentően sok a bizonyíték arra, hogy valóban szimulált világban élünk, több komoly bizonyítékkal már előálltak a tudósok, erről itt írtunk részletesen.

Sokak szerint a laposföld elmélet hívei által hangoztatott dolgok egy kis része, de csak egy kis része valóban elgondolkodtató lehet.

Ennek az a lényege, hogy a Föld lapos, és minden amit látunk, csak illúziója a 3 dimenzióban létező gömbölyű Földnek.

Ezt a lenti animációval támasztják alá, szerintük az egyik távoli csillag jelenléte és viszonya a “bizonyíték.

The North Star Never Moves – Polaris Proves the Flat Earth

The North Star Never Moves – Polaris Proves the Flat EarthNASA and modern astronomy say the Earth is a giant globe spinning 1,000 mph around its central axis, traveling 67,000 mph circles around the Sun, spiraling 500,000 mph around the Milky Way, while the entire galaxy rockets a ridiculous 670,000,000 mph through the Universe, with all of these motions originating from an alleged “Big Bang” cosmogenic explosion 14 billion years ago. That’s a grand total of 670,568,000 mph in several different directions we’re all supposedly speeding along at simultaneously. No one has ever seen, felt, heard, measured or proven such motion, yet the vast majority of people unquestioningly accept that the clearly motionless Earth beneath their feet is actually moving over six hundred million miles per hour! #FLAT_EARTH credit:Harles99 https://youtu.be/LMxtAe8H2DIJamie E https://youtu.be/tp6UkqIwVfkAmazingSky https://youtu.be/huysYcz-AiQ

Közzétette: Flat Earth Hungary – 2019. január 17., csütörtök

Nézzük csak meg a fenti animációt.

Hirdetés

Nyilvánvaló, hogy a laposföld elmélet butaság, annak ellenére is, hogy hihetetlenül népszerű.

Ugyanakkor senki sem veheti biztosra, hogy a Naprendszerünk nem egy illúzió része.

Több tudós is felvetette már, hogy a Naprendszer ugyanis nem véletlenül ennyire steril és “zárt”.

Minta nem lehetne belőle kijutni sem.

Sőt, egy elméleti tudós felvetette már azt is, hogy nincs is tudatunk, és a minket körülvevő világot csak képzeljük.

Anil Seth idegtudós szerint mindannyian egész idő alatt hallucinálunk, és amikor elfogadjuk a hallucinációinkat, ezt nevezzük “valóságnak”.

Ezen elv mentén a Naprendszerünk talán csak egy “felsőbb tudat által” létrehozott valami.

Egy nem létező kozmikus káprázat, vagy valamiféle örökmozgó szerkezet, melyben egy szimuláció folyik.

Sokak szerint ennek az a jele és bizonyítéka, hogy a világunk tele van az intelligens tervezettség nyomaival.

A baktériumok, és egyes elemi szintű élőlények, organizmusok mind egy elv mentén jöttek létre, ahogyan egy nagyon érdekes cikkben már taglaltuk is.

Az ostoros baktérium az egyik legegyszerűbb és legősibb állatka. Parányi mérete miatt csak az elmúlt években vált technikailag lehetővé a testszerkezetének vizsgálata és feltérképezése. A

mai tudásunk szerint az élet keletkezésének hajnala óta élnek generációi, hatékonyan szaporodik, és mozog.

A tudósokat meglepte a mozgását biztosító, az ostort meghajtó szerkezet, és a kifejlődés folyamatának a mérnöki tervezéshez hasonló tökéletes vezérlése.

A mozgató szerkezet vetekszik a számítógéppel tervezett, legmodernebb mikromotorok szerkezetével és működésével.

A fogaskerekek és egyéb mechanikus szerkezetek jelenléte a világunkban megint csak arra utalhat, hogy egy nagyobb rendszer részei vagyunk.

Persze ha valóban egy kozmikus örökmozgóban, vagy egy délibábban élünk, amit egy felsőbb tudat “hallucinál”, akkor annak alaptermészeténél fogva ez soha nem fog egyértelműen kiderülni.

Mivel ennek a káprázatnak örökkön-örökké a foglyai leszünk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.